İLETİŞİM
Bizimle tanışmak için merkezimize davetlisiniz
Suadiye mahallesi emin Âli paşa caddesi numara 36/ Kadıköy İstanbul
Sıcak Havalarda Evcil Hayvanlarınızla Eğlenceli Su Aktiviteleri
5 Eylül 2019
Sıcak Havalarda Evcil Hayvanlarınızla Eğlenceli Su Aktiviteleri
OKUNMA : 911

Sıcak yaz günleri, evcil hayvanlarımızın da serinlemek ve eğlenmek için suya ihtiyaç duyduğu zamanlardır. Onlara özel su aktiviteleri düzenlemek, hem sağlıklarını korumalarına hem de keyifli anlar yaşamalarına yardımcı olacaktır.

  1. Havuz Zamanı: Köpeğinizin serinlemesi için bir havuz edinebilirsiniz. Onunla birlikte havuzda oynamak, suya alışmasına yardımcı olacak ve egzersiz yapmasını sağlayacaktır.

  2. Spreyli Su Oyunları: Kediler ve bazı köpekler suya girmeyi sevmez, ancak su sıçratmakla eğlenebilirler. Bahçede hafif bir su spreyi kullanarak onlarla interaktif oyunlar oynamak, hem onları serinletecek hem de bağlarını güçlendirecektir.

  3. Şişe Oyunu: Plastik bir şişenin üstünü keserek içini su ile doldurun. Köpeğiniz şişenin deliklerinden su almaya çalışırken keyifli zaman geçirecektir.

Bu su aktiviteleri, sıcak günlerde evcil hayvanlarınızın keyifli ve güvende hissetmelerine yardımcı olacaktır. Ancak unutmamanız gereken, onları asla sıcak havalarda parkta, arabada ya da güneşte bırakmamaktır. Onların rahatlaması ve eğlenmesi için uygun ortamlar sağlamak en önemli sorumluluğumuzdur.

Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (0)
Henüz yorum eklenmemiş